Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\appdata\IIS\vhosts\snoadweb.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 5810
Mogelijkheden | Snoadweb
06-40134719 info@snoadweb.nl

We stemmen ons gereedschap af op uw wensen

3in1 website

Responsive webdesign, 3in1 website, of mobile-first website: verschillende benamingen voor websites die zich aanpassen aan het beelscherm van uw bezoeker en reageren op aanraking van het scherm, toetsenbord of muis.

Persoonlijke benadering

We proberen uw plaatje te tekenen en niet een “dertien in een dozijn website” te maken.

In de praktijk betekent dit dat er tijdens het kennismakingsgesprek door ons een verzameling vragen wordt afgevuurd en we tegelijkertijd steeds proberen te “horen” en “voelen” hoe uw website eruit moet komen te zien.

Webshop

Hoe succesvol te starten met een webwinkel?

Wat is de juiste webwinkelsoftware, welke betaalmethode(s) kies ik, waar plaats ik mijn winkelwagen? Wij kunnen helpen de juiste antwoorden te vinden.

Zie ook: webwinkelsucces

Reservearre

Voor een van onze opdrachtgevers hebben we een  reserverings-systeem ontwikkeld. Oorspronkelijk bedoeld voor een camping, de beheerder van de camping ontvang een e-mail zodra een definitieve boeking is geplaatst en ziet in een oogopslag welke plaatsen nog beschikbaar zijn, ook geschikt voor fiets-, boot- of kamerverhuur.

g

Divi Template

Voor WordPress zijn diverse theme’s / sjablonen beschikbaar. Wij hebben gekozen voor Divi  van  Elegant Themes.

Zo eenvoudig als een tekstverwerker zelf je website onderhouden en van actuele informatie voorzien.

Wordpress

WordPress is Open Source websoftware waarmee je een website of webshop kunt maken. Dé tool om zonder veel technische kennis of zonder groot budget tóch een prima website  te bouwen om je bedrijf, online of offline, op het internet te starten, promoten en profileren.

Onderhoud op maat

Voor startende ondernemers een mogelijkheid om de investering in de website te spreiden over een aantal jaren. De kosten van het bouwen van de website en het onderhoud worden, afhankelijk van de omvang en de functionaliteiten van de site, over 3 of 4 kalenderjaren verspreid.

Bootstrap

Bootstrap is een CSS-framework waarmee je snel een mooie responsive website kunt maken die goed functioneert in alle grote moderne browsers, zowel op desktops als op mobiele apparaten. Oorspronkelijk ontwikkelt voor Twitter,  in 2011 als open source toolkit beschikbaar gemaakt voor iedereen.

App

Hoewel we tegenwoordig bijna overal continue gebruik kunnen maken van internet, kan het zijn dat u bezoekers van uw website ook off-line van uw informatie, producten of routebeschrijving gebruik wilt laten maken. Hen voorzien van een App is dan een optie.